RO Study
👤
Jsjshahwhw
Jsjshahwhw
05-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se scrie 8 radical din 2?
Răspuns :
Trased
Trased
05-03-2016
8[tex] \sqrt{2} [/tex]
asa se scrie, sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Guadelupe254
Guadelupe254
05-03-2016
Se scrie asa:
8√2.
O zi buna.!Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca B Divizibil ( 1ab - 10 × 1a )
Cine Stie Sa-mi Dea Si Mie Clima Europei De Nord,clima Europie De Est,clima Europei De Sud ,clima Europei Centrale,clima Europei De Vest?nu Gasesc Pe Google Con
Scrie Un Text De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Cu Privire La Afirmatia"textul D-l Goe... De I.L.Caragiale Este O Schita"
Avem Un Sir Cu 2037 De Termeni , Iar Termenul Din Mijloc Este 1375 . Aflati Primul Termen Al Sirului Si Suma Termenilor Sirului .
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X si 9 La Puterea Y este 9 . Aflati Cele Doua Numere X Si Y daca Se Stie Ca X=yplus 1
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Ideile Principale Ale Textului ''vulpoiul Si Pisica'' De Fratii Grimm? Multumesc Anticipat ♥
1.Aflati aria Unui Triunghi Care Are O latura De 18 Cm Si Inaltimea Corespunzatoare 20 Cm.2.Calculati aria unui Triunghi, Care Are Doua Laturi De 12m si 24m, ia
Ajutooooor! Va Rog! exercitiul 10 Macar D) Daca Nu
A= 2×(1+2+3+..+20)- 20 Trebuie Sa Arat Ca Este Patrat Perfect...cum Fac Asta?? Urgent!!
Delimitati Fraza De Mai Jos , Stabilind Numarul Propozitiilor : Pe Cat Puteam , Cautam Sa-mi Ajut Elevii Sa Ia Note Cat Mai Bune , Sa-i Fac Sa Stie , Sa-si Dea