RO Study
👤
Berty17
Berty17
04-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cat fac 1 radic din 25
Răspuns :
Trased
Trased
04-03-2016
1[tex] \sqrt{25} [/tex]= 5
deoarece
[tex] \sqrt{25} [/tex]= 5
iar 5*1=5
Answer Link
AndreiAna123
AndreiAna123
04-03-2016
1*radical din 25=radical din 25=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sunt Noua La Acest Subiect Și Nu Înțeleg Nimic , Cineva Sa Mă Ajute Va Roooog Din Tot Sufletul Dau 5 Stele Coroana Și Tot
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informațiile Solicitate Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Din Textul Dat. Cuvântul. Partea De Vorbire Cazul Funcţia Sintac
Precizează Valoarea Morfologică Cazul Și Funcția Sintactică A Cuvintelor: O Suflare, Dulce, Din Părțile, Cald, Florile, Al Vântul, Mici, Drumeților, Un Farmec Ș
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Problema Asta? Multumesc Mult
Daca Ma Poate Ajuta Cineva Cu Problema Asta In C++? Se Numeste Element Lipsa 4 În Problema Anterioară Ai Studiat Cazul Fericit În Care Un Singur Pachet Dintr-un
Complet The Second Sentence So That It Has A Similar Meaning To The First Sentence , Using The Word Given.DO NOT CHANGE THE WORD GIVEN.You Must Use Between 2 Or
5. Suma A Trei Numere Întregi Consecutive Este-12. Găsiţi Cele Trei Numere.
Ex Asta Vă Rog… Am Nevoie De Rezolvare Completă.. As Vrea Sa Știu Și Formulele Folosite
C) Gasiti Numerele Care Au Cifra 1 La: Unitati. Unitati De Mii. Unitati De Milioanezeci. Zeci De Mii. Zeci De Milioanesute. Sute De
Buna! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Rezolvarea De Clasa A Saptea Pleaseeee REZOLVARE COMPLETĂ Dau Coroana!