RO Study
👤
Laur39
Laur39
04-03-2016
Matematică
a fost răspuns
poate cineva sa rezolve un ex ? va rog e urgent
Răspuns :
Daniel22
Daniel22
04-03-2016
la cel cu fete si baieti ai :
[tex]C_{12}^3 * C_{10}^2= \frac{12!}{3!*9!}* \frac{10!}{2!*8!}= \frac{10*11*12*90}{12}=9900 [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rombul ABCD Are M(Â)=60° , E Este Mijlocul Laturii (AB), F Este Mijlocul Laturii (BC), Iar AC Se Intersecteaza Cu BD={O} a) Demonstrati Ca ACFE Este Trapez Isos
Construieste Enunturi In Care Substantivul Bunicul Sa Aiba Urmatoarele Functii:subiectatributcomplement
Determinati Numarul Real M Pentru Care A=1+i Este Solutie A Ecuatiei: X(patrat) -2x+m=0
URGENT !!!! Alcatuiti O Compunere In Care Adverbul Relativ Cum Sa Introduca Toate Tipurile De Subordonate Invatate.Subliniati Predicatele Si Prezicati Felul Lo
Regiuni Unde Se Manifesta Procesul Subductiei?
Cat Face (-5/3) Totul La -1
Stiu Ca Nu E De Scoala Dar Am Si Eu Nevoie De Un Fel De Declaratie Dragutza De La O Fata Pt Un Baiat De 14 Ani.
Daca Perim Unui Romb Este 32,cm Atunci Latura Rombului Va Avea............cm? 2) In Rombul ABC M Unghiului A = 60 Si Perim Triunghiului ABC Este Dd 18 Cm Atun
1 . Completeaza : Tulpinile Pot Fi : - Ierboase - . . . . . . . .
URGENT! In Figura Alaturata, Triunghiurile ADE, CDE SI BCE Sunt Echilaterale, AD Intersectat (U Intors) BC = {G} Si AC Interesectat (U Intors) BD = {F}a) Demons