RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-10-2014
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva: 5(x + 9) > 80
Răspuns :
Podeanutheodora
Podeanutheodora
12-10-2014
5(x+9) > 80
5x+45 > 80
5x > 80-45
5x > 35
x > 7
x apartine { 8, 9, 10 ... }
Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Si Analizati Pronumele Personale Din Urmatorul Text:In Preajma Craciunului, Bunica L-a Invatat Pe Nepotul Ei Un Colind.A Chemat-o Si Pe Mama Sa-l Ascul
Fie Triunghiul ABC.Aflati Aria Tiungiului,daca: a)AB=6 Cm , BC=7 Cm , AC=9 Cm b)AB=18cm , BC=9radical Din3 Cm , AC=8radical Din3cm c)AB=10cm BC=12cm,m(
Explicati Sensul Proverbului Leul Nu Se Uita Cind Il Latra Un Catel
Dintre Verbele Din A Doua Strofa Alege-l Pe Acela Care Poate Avea Si Valoare Gramaticala De Substantiv. Scrie Un Enunt In Care Sa Arati Acest Lucru. Strofa
Determinati Nr Naturl X Pentru Care Fractia 2x+1/28-x Este Fractie Echiunitara
1Fill In: On,for,in,from,about 1.I Hate Standing.....long Queue 2.I'm....a Diet So No Ice Cream For Me 3.How Can People Who Live In Big Cities Protect Themse
Doi Muncitori Au Confectionat Impreuna 623 Piese.cite Piese A Confec-tionat Fiecare Muncitor,daca Se Stie Ca Ak Doilea Muncitor Muncitor A Confectionat Cu 35 Pi
Am Nevoie De O Compunere Rationament "timpul Reprezinta Adevarul Creator Si Marele Distrugator".imi Trebuie Urgent
VA ROG AJUTAȚI-MĂ DAU COROANA ȘI 54 DE PUNCTE. 1.) STABILEȘTE MIJLOCUL DE ÎMBOGĂȚIRE A VOCABULARULUI PRIN CARE S-AU FORMAT CUVINTELE URMĂTOARE: ÎNGENUNCHIAT= RU
Plasati In Enunturi Ortogramele Sa-ti, Sa Ma, Sa Ne, Sa-si