👤

Va rog repede exprimarea opiniei cu inceputul,,fiind ca Dumnezeu nu poate fi chiar in orice loc,a creat bunicile in 20 randuri ofer 20puncte+coroana+5
stele

Răspuns :

Fiindcă Dumnezeu nu poate fi chiar în orice loc ,a creat bunicile . Ele sunt persoanele care în momentele acelea când părinții noștri nu pot fi lângă noi ele sunt acolo . Ele sunt acolo să ne sprijine să ne dea putere și să ne facă să zâmbim chiar și în momentele în care tu crezi ca nimic nu poate să te mai facă să zambasti. Chiar dacă toți știm ca atunci chiar nu este așa .Ele pot să fie a doua noastră mamă .Uneori noi știm bine ca le supăram dar ele ne iartă mereu. Oare de ce noi nu putem niciodată să le facem pe plac cu roate ca incercam? Ei bine asta nu se întâmplă tuturor deoarece unii copii sunt îndemânatici iar alții sunt neîndemânatici . Eu îmi iubesc bunica foarte mult deoarece ea este una dintre cea mai bună cofidentă a mea .Pentru voi ce înseamnă cuvântul ,,bunică,,? Puteți să îmi răspundeți? Ei eu pot ! Pentru mine acest cuvânt înseamnă iubire și siguranță!!!