RO Study
👤
Alexnegut10
Alexnegut10
03-03-2016
Geografie
a fost răspuns
Cel mai vechi pamant al romaniei
Răspuns :
Nycollexd1
Nycollexd1
03-03-2016
"Podisul Casimicei" este !
Sper ca te-am ajutat !:*
Answer Link
Agentura007
Agentura007
04-03-2016
Cel mai vechi,dar nesituat la zi(adica este acoperit de roci) este fundamentul Pod.Moldovei, insa cel mai vechi ,la zi, este Podisul Casimcei,format in orogeneza caledoniana( este un munte erodat pana la baza)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(Ajutor Pls) Cod 21 [ 11 12 13 00 99 V. Subliniază Varianta Corectă, Motivând Alegerea Prin Valorificarea Informaţiilor Din Textul A. Autoarea Işi Aduce Aminte/
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Fă Un Proiect Despre Adaptarea Animalelor Si Plantelor In Păduri Si Tufisuri Vesnic Verzi.
Hey! Îmi Puteți Explica Acest Calcul 1000:25=?
Se Consideră Triunghiul Isoscel ABC (AB=AC) Cu <A = 20°. Fie Punctul D, Situat Pe Latura AC, Astfel Încât <CBD = 20° (figura 4). Arătaţi Că BC = BD.
6 ABCD Trapez ABCD Unghiul BAD = Unghiul ADC 90 De Grade A=C AB = 14cm CD = 8cm CE Perpendicular AB A) BE B) CE C) BC D) Aria ABC
Propuneți 3 Exerciții De Adunare Cu Mai Mulți Termeni (cel Puțin 7 Termeni) În Care Să Ilustrați Modalități De Descompunere A Unor Termeni, Astfel Încât Să Cond
De Facut Rezumatul La Acest Text.
Completez Par: Tu…. Une Grande Maison Elle…..un Chat Blanc Vous…..raison Nous…..un Cheval Elles….des Fleurs Jaunes J’ai…..deux Freres
Salut! Vă Rog Explicați-mi Tot Ce Ține De Arene La Chimie(Generalități,Izomerii,Adiție,Polimerizare). Mulțumesc!