RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2016
Matematică
a fost răspuns
dau coroana va rog mult
Răspuns :
Buuby
Buuby
03-03-2016
6supra 3 + 7supra 4 -1supra 2 - 1supra 6
Se amplifica prima cu 4, a dou-a cu 3 , a 3a cu 6 si a 4a cu doi
24 supra 12 + 21supra 12 - 6 supra 12 - 6supra 12
Rezultat final : 45
Answer Link
1vreau2sa3stiu
1vreau2sa3stiu
03-03-2016
Sper ca se vede. Nu stiu cum ai rezolvat-o tu sau in ce mod ai facut-o , mie nu mi-a dat accelasi rezultat dar totusi ti-am trimiso
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza 2 Trasaturi Care Sa Justifice Aparteneta La Genul Dramatic
Urgent Compunere 8 Randuri Planuri Pe Vacanta De Vara
Ionut Are 9 Ani, Iar Fratele Sau, Marius, Are Cu 3 Ani Mai Mare. Daca Tatal Lor Are 38 Ani, Afla Peste Cati Ani Varsta Tatalui Va Fi Egala Cu Suma Varstelor Cel
Explica Versurile: Tresarind Scanteie Lacul, Si Se Leagana Sub Soare.
Stie Cineva Ce Subiecte Vom Avea In Clasa A VI-a La Examenele De La Sfarsitul Anului Scolar??? DAU FUNDA............. VA ROG
Dau 30 Puncte..NU SCRIETI DACA NU STITI.NU VRETI SA VI SE OPREASCA CONTUL!! Asfaltul Are Densitatea De 4kg\dm Cub. Toata Parcarea Are Forma Unui Patrat Cu Latur
Heiii :( Sunt Umpic C-am Suparat ... Avem O Problema La Mate Dintr-un Caiet De Evaluare Si Ni S-a Dat O Problema De Acolo ! ! !! Habar N-am S-o Fac ... M-am D
Suma A Doua Numere Naturale Este 124. Daca Impartim Un Numar La Celalalt Obtinem Catul 4 Si Restul 4. Determinati Cele Doua Numere Naturale.
Daca X = (-20) : (+5) + 2 La Puterea A-3-a , Calculati | X-2 |.
Scrie In 10-15 Rânduri O Compunere În Care Sa Povestești Ce Faptă Buna Ar Fi Putut Să Facă Printul Pentru Binele Cetătii Și Al Locuitorilor Ei.dau Coroana