RO Study
👤
Andreeabenghea
Andreeabenghea
03-03-2016
Religie
a fost răspuns
pe ce data este sf. vasile?
Răspuns :
Ases
Ases
03-03-2016
Sfantul vasile este pe data de 1 ianuarie
Answer Link
Bcz
Bcz
03-03-2016
Conform calendarului ortodocs, Sf. Vasile este in fiecare an pe 1 ianuarie.
Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Face O Scrisoare Pentru Mos Craciun?a) Sa Aiba 15-20 De Randuri.b) In Scrisoare Sa Fie Gasite Pe Fiecare Rand verbe La Modul Conjunctiv(la Timpul Perfe
CE IMSEAMNA O Literă Majusculă
Informatii Despre Moartea Lui Mircea Cel Batran.(cum A Murit,unde A Murit, De Cine A Fost Ucis Daca A Fost..) Va Roggg
Eu Frecventez Adaugator La Engleza"Linguata", Am Nevoie De 6 Puncte(idei) Pentru Subiectul"14 Februarie"Va Rog Daca Va Vin Niste Idei,ajutatima Va Rog. :'-(
VĂ ROG MULT!! Continuaţi Fragmentul Ccu Cat Vreti Voi. Cu Cât Ne Apropiam Mai Mult De Terra Totul Ni Se Părea Banal. Auzi, Noaptea Pe Terra Este Întuneric, Es
Diagonala Unui Cub Are Lungimea De 45√3 Cm. Aria Laterala A Cubului Este Egala Cu... Cm².Latura E 45 Cm? Al = 4·l² , Mi-ar Da Un Numar Prea Mare? Gresesc Eu ?2.
Repede Va Roggg Prezinta In 20-50 De Cuvinte (3-5 Randuri) Semnificatia Titlului Prin Raporte La Textul "Mezul Iernei De Vasile Alecsandri" Multumesc :*
Fie Multimile:A={1, 2, 3, 6, 10}B={2, 3, 5, 8, 12}Calculati:A\B, B\AImi Explicati Cum Ati Facut?
Redacteaza O Scurta Compunere De 15 -20 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia In Legatura Cu Enuntul :" Povestile Nu Mai Pot Minti Frumos "
La Un Concurs Participa 108 Fete Si 135 Baieti.toti Participantii Sunt Grupati In Echipe Cu Acelasi Numar De Copii, Iar Fiecare Echipa Are Acelasi Numar De Fete