RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2016
Engleza
a fost răspuns
proppozitii cu irregular verbs cat de multe
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-03-2016
Ana walking down the street.
Mom made cookies.
Sarah writes.
Maria draws.
Mrs. read.
Kids coloring.
Ballerinas dancing.
I sing beautifully.
Vera watching television.
Children sleep at this hour.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Marchează Cu X Casetele Corespunzătoare Trăsăturilor Pe Care Le Are Câmpia
6. Completează PROPOZIȚIILE De Mai Jos, Respectând Cerinţa Dată:a)Prinţesa Era...........şi................... ( PREDICATNOMINAL )Prâslea Era...............
1. Transcrie Versurile Din Care Reiese: A) Ce Doreau Să Facă Cele Trei Animale; B) Cum Muncea Fiecare.Vă Rog
Află Lungimea Laturii Unui Pătrat Care Are Același Perimetru Ca Un Dreptunghi A Cu Lungimea De 34 Cm Și Lățimea De 26 Cm B Cu Lățimea De 2 Dm Și De Cinci Ori Ma
Alcătuiește Enunțuri În Care Substantivul Fluture Să Fie Subiect Și Atribut. (menționează În Paranteză Funcția Sintactică)
Heeeeeeeeeeelp... Va Rooooog Ajutooooooor... Ma Puteti Ajuta Cu Toate Exercițiile Sau Cele Necompletate De Mine??? Casa Sa Rooog Frumooossss... Ofer Coroana Va
3. Bunicul Are Cu 9 Mai Multe Curci Decât Rațe, Găini De Două Ori Mai Multe Decât Curci, Gâște Cu 30 Mai Puține Decât Găini, Adică 12. Câte Păsări Are Bunicul?
Compară Următoarele Enunțuri: În Tabără , Am Fost Cazați În Vila 4. / În Tabără, Am Fost Cazați În Vila Scoica
Va Rog Ajutați-mă!!
Alcătuiește Propoziții În Care Predicatul Să Fie Exprimat Prin Verbe Persoana A Doua Numărul Plural Timpul Trecut