RO Study
👤
Gabriela108
Gabriela108
03-03-2016
Matematică
a fost răspuns
29,56-5+14,8×7,2 va rog
Răspuns :
MicutaEmo
MicutaEmo
03-03-2016
29,56-5+14,8x7,2=29,56-5+106,56
24,56+106,56 =131,12
sper ca e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Ceva? Vreau Si Eu Sa Stiu De Ce Nu Ma Lasa Sa Dau Raspunsuri La Toate. Uneori Acolo Unde Apesi Ca Sa Scrii Raspunsul Apre O Reclam
Suma A 3 Numere Este 1229 . Al Doilea Nr E De 2 Ori Mai Mare Decat Primul Si Cu 14 Mai Mic Decat Al Treilea . Multumesc :D
De Ce Este Imnul O Specie Solemna A Genului Liric?
Cea Mai Redusa Densitate Media A Pupolatiei Se Inregistreaza In Statul : A. Belgia B. Germania C. Islanda D. Olanda Va Rog Frumos , Imi Tre
Precizati Sensirile Expresiilor Construite Cu Termenul Gura Si Adaugati Alte Trei Expresii: El Face Gura Ca I S-a Luat Penarul. Mama Sta Cu Gura Pe Ionel Sa-si
Spuneti-mi Si Mie Cate O Propozitie Cu Expresiile: Vazduhul Purpuriu De-un Rosu Soare, Bujori Infocati!
Afla Numarul Pe Care Daca-l Impartim La 3 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Scadem Din El 18
Transcrie Substantivele În Cazul Genitiv Însoțite De Articol Genitival Din Propozițile: 1. „Sus,lebăda De Aur A Cerului, Jos, Luceafărul De Argint Al Apelor.” 2
Calculati Probabilitatea, Ca Alegand La Intamplare Un Numar Din Multimea Numerelor Naturale De Trei Cifre ,acesta Sa Fie Divizibl Cu 100
Un Eseu Argumentativ Despre Opinia Mea In Legatura Cu Admiterea La Liceu ?