RO Study
👤
Erikaforeva45
Erikaforeva45
02-03-2016
Fizică
a fost răspuns
CUM SE CALCULEAZA DISTANTA
Răspuns :
Escu
Escu
02-03-2016
Depinde de dsituatia descrisa in problema. Cel mai frecvent se calculeaza cu formula spatiului parcurs in tipul de miscare din enunt.
Cel mai simplu
d=v*t
Daca dadeai situiatia concreta, atunci faceam o discutie concreta!
Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vector De Dimensiune P<=20 Este Completat Cu Numere Întregi Citite De La Tastatură. Să Se Calculeze Media Aritmetică A Elementelor Vectorului Care Sunt Nu
Ajutorrrrrrrr Varoggggggg!Cine Poate Să-mi Facă Și Mie Cele Doua Probleme
Pentru Această Evaluare, Vă Rog Să Realizați Ocompunere Despre Sărbătoarea Paştelui. IN ENGLEZAAA MULTUMESC
FII DE AJUTOR!Imaginează-ți Că Un Coleg, Care A Lipsit Tocmai De La Lecțiile Cu Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Re-lative, A Scris, Pentru Temă, Textul Urm
Povestire DUMBRAVA MINUNATA MAI PE SCURT CAM O FOAE
(343-1^3)*(343-2^3)*(343-3^3)*....*(343-2019^3)
Completează A Replica Mă Duc Eu, Măria Ta. Cu Un Grup De Cuvinte Care Se Refară La Două Elemente Nonverbale/paraverbale Pe Care Le Consideri Necesare Pentru Înț
Problema 4,mulțumesc!!!
Intr-o Clasă Sunt 30 De Elevi. Daca Din Clasă Ar Pleca 6 Fete Şi Ar Veni 9 Băieți, Atunci Numărul Băieţilor Ar Fi Dublul Numărului Fetelor. Determinaţi Câți Bă
7. Citește Cu Atenţie Textul Următor, Apoi Rezolvă Cerinţele:PRIMA STROFA: Vreau Să Descopăr Lumea, Niciodatăn-am Crezut, Cum Spun Poeţii, Că-i Frumoasă.Însă As