RO Study
👤
Klari1
Klari1
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Analizati sapā, curata,fetele,gradina.
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-03-2016
sapa=substantiv,nr singular,gen neutru
curata=substantiv,nr singular,gen feminin
fetele=substantiv,nr plural,gen feminin
gradina=substantiv,nr singular,gen neutru
Cu placere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Sa Imi Zica Cand E Ziua Nationala A Romaniei? Va Rog
Imi Puteti Spune Careva Unde Este Inmormantat Jons Jakob Berzelius? Am Nevoie Pentru Un Proiect. Multumesc Anticipat.
Un Teren In Forma De Patrat Are Suma Laturilor De 800m .daca Este Inconjurat Cu Plasa De Sirma Pe 3 Dintre Laturi,cite Kg De Sirma Sunt Necesare , Stiind Ca 1 M
Explicati Cum S Au Format Cuvintele: Cainta, Curticica, A Canoni, Geamlac, Castigator, Tragere, A Innebuni, Farfugiriu, Incetinel.multumesc Anticipat ;)
1. Indicati Propozitiile Circumstantiale De Timp Din Frazele De Mai Jos Si Aratati ce Parte De Vorbire Determina:Am Ajuns Dupa Ce S-a Terminat Spectacolul.In Vr
Ce Inseamna Tablouri Poetice
In Propozitia Urmatoare Care Este Verb;mezinul A Implinit Sapte Ani.
''In Fiecare Ramura Cate Patru Cuiburi '' 1.Indica Functia Sintactica A Numeralului ''cate Patru''
Am Tema La Istorie.... Din PRIMUL RAZBOI MONDIAL : In 1914 Din 23 State Europene Existente , 20 Erau Monarhii Si 3 Republici(intre Monarhii Este Inclus Si Vati
Laurentiu,impreuna Cu Mama Si Bunicul Sau Au 90 De Ani.peste 2 Ani,mama Va Avea De 8 Ori Varsta Fiului,iar Bunicul Va Avea De 2 Ori Varsta Actuala A Mamei.ce Va