RO Study
👤
WafY
WafY
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
sens asemanatorna la cuvantului mojloc
Răspuns :
DaianaDae
DaianaDae
02-03-2016
mijloc =centru, miez,
talie, brâu, metoda, cale, chip , bani, putință.
Sper ca te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți O Compunere De 100-200 Cuvinte În Care Sa Povestiți O Întâmplare Petrecută La Ora De Sport.Spuneti-mi Măcar Idei,de Restul Ma Ocup Eu.Ce As Putea Povest
Cu Cât Este Mai Mare Produsul Numerelor 6 Si 8 Față De Câtul Numerelor 28 Si 4? Rezolvă Într-un Singur Exercițiu:
2kg Crap+3kg Stiuca=280lei ,3kg Crap+2kg Stiuca=245lei Cat Costa Kg Crab Si Cat Costa Kg Stiuca?
Heii Ați Putea Sa Îmi Spuneți Și Mie Doua Întâmplări Mai Amuzante Din Timpul Comunismului Din Viața Părinților Voștri ???
Imi Traduceti Si Imi Explicati Si Mie Va Rog In Romana Expresiile Astea. to Stop In Her Tracks to Slip My Mind to Press The Key to Build Familiarity With Someth
Un Dialog In Franceza De 5 Randuri Despre Agence De Voyage
Completati Tabelul De Mai Jos Si Indicati Dependenta Functionala: aria Patratului 1 4 16 25 36 81 lungimea Laturiio Sa Dau Coroana
Doi Muncitori Au Impletit 24m De Sarma Pt Un Gard.Unul A Impletit Cu 4 M Mai Mult Decat Celalalt.Cati Metri De Sarma A Impletit Fiecare?
Va Rog Frumos Sa Ma Ajuta-ti La Urmatoarea Tema La Religie!!! Cerinta Spune Asa: Completeaza Spatiile Libere Cu Informatii Din Care Sa Rezulte Efortul Depus Pe
Cine Ma Ajuta La 3 ...