RO Study
👤
Andradacristina
Andradacristina
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Care este opusul lui zbucium
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
02-03-2016
zbucium-liniste,calmitate.........................
Answer Link
MyNameIsGaby
MyNameIsGaby
02-03-2016
Opusul lui zbucium este stat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Correct Any Mistakes In The Order Of Adjectives In 1-5. 1 Three Silk Blue Beautiful Dresses 2 A Heavy Wooden German Seventeenth-century Bed 3 My Lovely Hand-s
Aflati Masurile Unghiurilor Paralelogramului ABCD Daca A) Unghiul B=2* Unghiul C B) Unghiul A =unghiul B+20 Grade C) Unghiul D=unghiul C-10 Grade D)unghiul A=2*
11. Care Este Restul Împărțirii Numărului N=2015^4*4^2015 La 9? A) 5 B) 6 C) 7 D) 8 E) O
Caracterizarea Lui Sisinel Din Textul Platanos... Urgent Va Rog!!!
Altitudinea Reliefului Este Redata Cu Ajutorul Liniilor De Egala Inaltime Care Se Numesc:a. Izohieteb. Izohipsec. Izobared. Izoterme
VĂ ROG AM NEVOIE URGENT,,Când M-am Trezit, Se Luminase De Zi De Mult. Cerul Era Senin Şi Furtuna Trecuse. Marea Nu Mai Era Învolburată. Spre Marea Mea Uimire, A
Pls !! Să Mă Ajute Cineva !!!
4. Suma A Două Numere Este 29. Dacă La Primul Se Adună 3 Și Din Al Doilea Se Scade 12, Atunci Primul Este De 3 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Aflați Numerele
Ajutor Urgent Vă Rog Dau Coroana.
Écrivez La Terminaison Correcte' Nder) Chaque Matin Victor Se Réveill..., Il Mang.... Ses Céréales, Puis Il Par.... Pour L'école Avec Son Meilleur Ami. Nous Ne