RO Study
👤
Pichita
Pichita
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o propazitie cu cireada
Răspuns :
Dicusarn
Dicusarn
02-03-2016
Ionel a plecat cu cireada de vaci.
Pe deal se vede o cireada de capre.
Answer Link
Denissos
Denissos
02-03-2016
Cireada inseamna turme mari de animale.
Bunicul meu are o cireada foarte mare de oi.
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Va Rog Pana La Ora 5:00 1. Se Da Lungimea Muchiei Unui Patrat.Sa Se Afle Perimetrul Si Aria Patratului (trebuie Facuta In Pascal) Va Multumesc
Trei Prieteni Au Un Numar De Bile Colorate . Primul Are De 5 Ori Mai Multe De Cat Al Doilea , Iar Al Treile Cu 5 Mai Multe Decat Al Doilea , Adica 14 . Cate Bi
Descăzutul Este 6878 , Iar Restul 3524. Care Este Scăzătorul ? Vă Rog !!! Dau Coroana !!!
1.Find The Right Headings For The Given Columns In Order To Form New Compound Words.Place The Heading Word Either Before Or After The Noun According To The Mean
Conjugă La Modul Indicativ Timpul Mai Mult Ca Perfectul Motoarele Verbe A Lua ,a Avea, A Prinde, A Găsi.
O Bilă Din Aluminiu Cu V=100 Cm Cubi Se Suspendă De Un Resort De K=1N/cm.Calculează Alungirea Resortului.
Va Rog Ex 11. 12. Dau Coroana Și 50 De Puncte
Eu Am De Doua Ori Varsta Pe Care O Aveai Tu Cand Eu Eram De Varsta Pe Care O Ai Tu Acum. Cand Tu Vei Fi De Varsta Pe Care O Am Eu , Vom Avea Impreuna 36 De Ani
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Expresia: 4x^(2)+3x=1
Dacă Adunăm Descazutul Cu Scazatorul Și Diferența ,obținem 63824.Cât Este Descazutul?