RO Study
👤
Lucyalex74
Lucyalex74
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
compara fractii 8/8 cu 9/9
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
02-03-2016
8/8=1
9/9=1
8/8=9/9
succes,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Care Sunt Adverbele Din Propozitiile Urmatoare? a)El A Luptat Voiniceste. b)Haiducii Locuiesc Acolo. c)Astazi A Plecat. d)Altadata Taranii Plat
Care Dintre Urmatoarele Afirmatii Este Corecta : a)Prin Cresterea Temperaturii , Densitatea Tuturor Corpurilor Creste. b)Dilatarea Depinde De Temperatura , Dar
1) Pe Latura (AB) A Unui Dreptunghi ABCD Se Considera Punctul E,astfel Incat AE/EB=1/4.Daca EFIIAC,F∈(BC),atunci BF/BC Este Egal Cu....? 2)Aratati Ca Nr A=(x-3)
Cum Analizez "am" Din Propozitia "Mi-am Luat Inima In Dinti Si I-am Spus Ca O Iubesc." ?
In Vacanta Mare Mihai A Rezolvat 24 De Probleme.Daca Ar Mai Fi Rezolvat 12 Probleme, Ar Fi Rezolvat De 4 Ori Mai Multe Decat Fratele Lui.Cate Probleme Au Rezolv
Scriet O Compunere Din 10 Enunturi <MAMA>
Determinati Valorile Reale Ale Lui A , Pentru Care Punctul A(a;a+6) Apartine Graficului Functiei F:R=R , F(x)=x^2-4x
Un Elev Si-a Propus Sa-si Numeroteze Paginile Caietului Cu Cifre Romane.ultima Are Scris Numarul: XCVIII.bunica Lui Nu Stie Decat Cifrele Arabe.scrie Pentru Du
In Rombul ABCD, BD=12 Radical Din 2 Si M(ADC)=120. Calculati AC Si Perimetrul Rombului
Coronita +20puncte!!!!!!!!!!!! Se Pot Forma Proportii Cu Numerele A)1,4,9,36 B)5,6,7,8?