RO Study
👤
Dani85
Dani85
01-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se rotunjeste nr 748310 la zeci de mii
Răspuns :
Urzealageorge
Urzealageorge
01-03-2016
750000 raspuns corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU 30 DE PUNCTE Analizamorfologica La Verbele.adjective Si Substantive: verbe-inotau,se Deschisese,plutea,ii Lunecase,tremurau,se Satura,a Inteles,se Rasfri
Calculati Desfasurarea Continentului Antarctida , In Grade Si Kilometri.
Noteaza Cate Un Sinonim Adecvat Contextului Pentru Fiecare Dintre Adjectivele Subliniate: Ciudata,Bietul,naiva. Va Rog DAU COROANA
Hei. Va Rog Dati-mi Versurile La Cantecul ,, Cantec Pentru Tata" De Nicolae Sabau!
Va Rog Foarte Repede Imi Trebuie Pana La 7:20 transformati In M2 124 Dam2 250000 Dm2 3 Ha 4,2 Hm2 1500000 Mm2 completati Spatile Punctate: 17 Dam2=............
Construiti Enunturi In Care Sa Utilizati, Pe Rând,urmatoarele Forme Omofone: Cei, Ce-I,cea,ce-a.
Realizeaza O COMPUNERE 10 RANDURI In Care Sa Prezinti Un Tablou Din Natura Intr-o Zona Turistica.Va Rooog!!! COROANA!
As Vrea Si Eu O Compunere De 20 De Randuri In Care Sa Iti Imaginezi Ca Iesti Pe Un Vapor Si Esti Rapit De Pirati Va Rog Mult
Aflati Numarul Cu 25% Mai Mare Decat Dublul Numarului. URGENT....
Unul Dintre Unghiurile Ascutite Ale Unui Triunghi Dreptunghic Are Masura De 30 De Grade.Sa Se Afle Masura Celui De Al Doilea Unghi Ascutit Al Triunghiului. am N