RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-03-2016
Limba română
a fost răspuns
tinerete fara batranete felul predicatului
Răspuns :
Nedeleabogdan
Nedeleabogdan
01-03-2016
Fara-predicat verbal exprimat prin verb predicativ,pers. a iii-a gen masc. numar singular
Sper ca te-am ajutat
coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creează Un Text Cu Următoarele Expresi De Primăvară:mireasme Îmbătătoare;miroase A Verdeată;parfumul Naturii Înflorite;nopți Plăcute Și Înstelate;nopți Încărcat
Am Nevoie De O Compunere Despre ,lies Have Short Legs,(in Engleza Va Rog) Dau Coroana
1.Masa Unui Zar Din Sticla Este De 20g.Ce Marine Are Latura Zarului Stiind Ca Are Densitatea De 2500 Kg/m3 2.O Sticla De Doi Litri Este Plina Cu Mercur.De Cate
Test Intrebare .hjswjejwjwjsjsasssososoee Esesepufududufufufudududufufufjfufufuydyyeueueueueu[tex]heue226461[/tex]jeobeieheowosjwheeejwbwbwjwbw
Daca Scazi 2 Supra 8 Din Latura Unui Patrat Apoi 4 Supra 6 Din Rest Vei Obtine 1 Supra 4 Din Latura Adica 4 Centimetri.Care Este Perimetrul Patratului.repede Va
Găsește Silabe Potrivite Pentru A Forma Cuvinte Bu.
Rog Urgent ! Multumesc !!!
2.Care Este Locul Principal Unde Se Derulează Piața Monetară? A. Gospodărie B. Companie Cu Un Număr De Angajați Mai Mic Decât 25 C. Companie Cu Un Număr De Anga
Reprezentanți Grafic Functia F:R-R ,f(x)=-2x+5
Ajutor!!!!!!!!!! Cine Știe Va Rog Nu Știu Cum Sa Fac!!!!! Va Rog E Urgent ❤❤❤❤❤❤