RO Study
👤
Roxyi1
Roxyi1
01-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Redacteaza o compunere cu titlul ANIVERSAREA
Răspuns :
Andreeaandreuta123
Andreeaandreuta123
01-03-2016
Titlu: Aniversarea
Astazi e aniversarea colegului meu . Eu si cativa prieteni i-am luat multe cadouri frumoase, cum ar fii: masini , roboti si o mica toba din jucarie . . Noi i-am dat darurile . Colegul meu a fost foarte bucuros .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!! Am Nevoie Sa-mi Rezolve Cineva Exercitiile 2 Si 4.
Analizați Verbele : Aruncat,urca, Ieși,zărește,înțeapă,salvează. Vă Rog Dau 15 Puncte !!!!!!!!!!!
Poarta Cu Caciulita Sa Fie Subiect?
Sumaa A Trei Nr. Nat.este 7000.Care Sunt Nr.dacă Al 2-lea Este De Două Ori Mai Mare Decât Primul, Dar De 2 Ori Mai Mic Decât Al Treilea.
A Umblat O Buna Jumatate De Zi Din Ograda In Ograda Si Cum Se Vede Avea De Gind Sa Se Mute Cu Traiul Incoace.Cauta Intruna Cev.Din 2 Aliniat Din Balada Celor 5
Pliralul Cuvântului Piedestal
Destul De Bine-partea De Vorbire Determinata
O Compunere De 15 -20 De Randuri Cu Titlul "vestitorii Primaverii" In Care Sa Folositi 5 Numerale Cardinale Si 5 Numerale Ordinale50 P + Coronita
Trei Prieteni Au Citit Împreună În Vacanță 500 De Pagini Primii Doi Au Citit 325 Pagini Iar Ultimii Doi 338 Pagini Câte Pagini A Citit Fiecare
Scrie Sub Forma De Procente, Cat Reprezinta 15 Straturi De Lalele Dintr-o Gradina Cu 100 De Straturi De Flori.