RO Study
👤
Ajutor2136
Ajutor2136
01-03-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutor la mate va rog
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
01-03-2016
nu știu dacă se vede bn, doar așa se poate!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Imaginezi Ca Esti O ALBINA si Sa Prezinti O Intamplare Din Lumea Florilor
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog, Cu Urmatorul Exercitiu?Alcatuiti Propozitii in Care Subs. Elevul Si Tara In Cazurile Nominativ Acuzativ Dativ Si Genitiv Articulat
Un Copil Foloseste Un Pistol De Jucarie Pentru A Lansa Vertical In Sus O Bila De Masa, M=10g.Resortul Pistolului Are Constanta Elastica K=400 N/m Si Este Initia
LATURILE UNUI TRIUNGHI ADUNATE DOUA CATE DOUA DAU SUMELE 11CM,12 CM SI 13 CM.AFLA LUNGIMEA FIECAREI LATURI
Suma A Trei Numere Este 325. Care Sunt Numerele Daca Al Doilea Este De 3 Ori Mai Mare Si Inca 15 Decat Primul Si De Doua Ori Mai Mic Decat Al Treilea?
In Vrajitorul Din Oz Cum Reuseste Dorothy Sa Ajunga Acasa?
Problema E Foarte Usoara, Dar Nu Stiu Eu Sa O Rezolv. Spune Asa: Fie A, B Apartin Cercului C(O,10cm). Determinati Lungimea Coardei [AB] Daca M(unghiului AOB)=12
Buna Pana Maine Imi Dati-mi Va Rog Fragmente Unde Sa Existe Un Tip De Portret : Schita , Gros-plan, Caricatura , Autoportet.
Lungimea Pasului Fiului Este Jumatatea Din Lungimea Pasului Tatalui.Fiul Face 14 Pasi Si-si Intalneste Tatal Care Face 10 Pasi.Ei Au Parcurs 17 Metri.Afla Lungi
Am nevoie de Un cintec Cu Tematica"PRIETENIE".Mersi:)