RO Study
👤
Ceausurazvanel
Ceausurazvanel
29-02-2016
Engleza
a fost răspuns
Ajutorrrrrrrr dau coroana
Răspuns :
Iulia131313
Iulia131313
29-02-2016
2)going
4)going
5)playing
te.am ajutat la ce am stiut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Je Réponds: 1. Quelles Sont Les Fêtes De Printemps? 2. Que Font Les Français Le Premier Avril ? 3. Que Disent-ils Le Premier Mai? 4. Comment Sont Les Enfants
Trei Zile De Antrenament Sunt Importante În Pregătirea Unei Biciclete Pentru A Participa La O Competiție Internațională Cel Mai Bun Ciclist Român E Doar Michael
Poate Cineva Sa Rezolve S1 Si S2 ?
Cuvântul Știu Se Desparte În Silabe, Da Sau Nu.
Diana A Cusut Dantelă Pe Marginile Unei Feţe De Masă.Faţa De Masă Avea Forma Unui Pătrat Cu Latura De 90 Cm.Calculează Câţi Centimetri De Dantelă A Folosit Dian
Serii Lexicale ( Antonime, Omonime, Sinonime)
5. 2p. (UC 2.3) Descrie Zona Pădurilor Ecuatoriale, Analizând Hărțile Din Atlas Şi Indică: A) O Regiune / Stat De Răspândire Pe Glob L012345678 1p. B) Două Cara
IV. Gândire Critică / Conexiunea Cu Prezentul Descrie Calitățile Omului Epocii Renaşterii. Numeşte Calitățile/caracteristicile Pe Care Le-ai Prelua Pentru Omul
Subliniază În Seria Următoare Cuvintele Care Pot Fi Pronume Nehotărâte:careva,undeva Fiecare,niscaiva,cutare,oricare,cumva
15. Alcătuieşte Un Text Din 5 Enunțuri, În Baza Titlului De Mai Jos, Utilizând Cuvintele Şi Expresiile: Şcoală, Lucruri Intere- Sante, Obstacole, Străduinţă, Ef