RO Study
👤
Www13
Www13
29-02-2016
Limba română
a fost răspuns
care este pluralul cuvantului slogan?
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-02-2016
slogan=slogani sper ca te-am ajutat coroana
Answer Link
Iamale47
Iamale47
29-02-2016
Slogan->slogane. Asta este sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X ∈ (3π/2;2π) A.i. Cosx=3/5. Valoarea Numarului Ctgx Este Egal Cu: a) 4/5 b) 4/3 c) -3/4 d) -4/3
Ajutor La Info, Funcții Recursive Mai Exact. Exercițiul E Atașat În Poză. Nu Mă Interesează Doar Răspunsul, Ci Și Pașii De Rezolvare. Mulțumesc ;)
Redactează O Descriere Literară A Unei Păduri, În Maximum 200 De Cuvinte, În Care Să Folosesti şi Imagini/figuri De Stil Din Cele Două Texte. Subliniază-le!
REPEDEEEE DAU COAROANA PLUS 100 De Puncte. Promit, Aveti Poza Atașata!
Redactati O Compunere Narativa Care Să Conțină Și Dialog ! Va Implor Frumos!Am Nevoie De Ajutor!Dau 100 Puncte,inima,fallow,recomandare,coroana Doar Ajutați-mă
6. A) Dacă N = {0, 1, 2, 7, 11, 12), Atunci N² = {...............…........}.. B) Dacă N² = {9, 16, 25, 36, 64, 81, 1003, Atunci √n² € {...........}=
Va Rog Foarte Mult Ajutați Mă Va Dau Coroană!!!
Asociază Fragmentul Din Brâncuși Contra Steaua De Tatiana Niculescu Cu Un Alt Text Literar Studiat În Clasă Sau Citit Că Lectura Suplimentară Prezentând În 50 1
Dacă Punctul Q Este Situat În Interiorul Triunghiului Mnp Sa Se Arate Ca Unghiul Nqp> Unghiul Nmp
6 Complete The Text With The Correct Form of The Verbs In Brackets. Use The Present simple Or Used To + Verb. SHE'S SO LUCKY! Lily Thompson Is A Millionaire. Sh