RO Study
👤
Editzu3
Editzu3
29-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemanator cu gradina
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-02-2016
Gradina=livada,solar
Answer Link
Аноним
Аноним
29-02-2016
gradina=sad sper ca te-am ajutaylt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A. Precizează Valoarea Morfologică A Lui „o" În Enunțurile Următoare: B. O! Ce Plouă! (.. C. Am Văzut-o Ieri Pe Prietena Ta. (... D. Am Stat O Oră Să-l Aştept P
Un Dreptunghi Cu Perimetrul De 750 Cm Are Lungimea Cu 35 Cm Mai mare Decât Triplul Lăţimii. Află Aria Dreptunghiului.
Ex 4 Pe Continentul Australian Și Antarctida O Cauza Și O Consecință La Încălzirea Globală Și La Topirea Ghețarilor Repede
Diferența Sferturilor A Două Numere Pozitive Este 3 Iar Suma Treimilor Lor Este 28 Găsește Cele Două Numere
Formulati Un Rezumat De 10-15 Randuri Al Capitolului 12 Din Opera “Singur In Fata Dragostei” De Aureliu Busuioc Va Rog Urgent
3. Realizează Corespondența. Banat Crişana Maramures Bucovina Moldova Dobrogea Muntenia Oltenia Transilvania Cuprinde Dealurile De Vest Julunmet & Este Stră
Vacanţa Este O Beatitudine. În Timpul Anului Suntem Siliți Să Facem Uneori Munci Aspre, Care Nu Sunt Întotdeauna Plăcute Firii Noastre. În Vacanță Suntem Liberi
A Radical Din 3 Minus 3 = B Plus 2 Radical Din 3
Pe Dreapta D, Se Consideră Punctele A Şi B, Astfel Încât AB = A Cm. A) Construiți Cu Rigla Gradată Punctul C, Simetricul Punctului A Faţă De Punctul B, Pentru A
Bună Seara! As Avea Nevoie De Ajutor!