RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant cu acelas sens pentru acceptat
Răspuns :
Luiza27
Luiza27
29-02-2016
Primit(intr-un grup,intr-o clasa...etc.) Sper ca team ajutatt
Answer Link
GrozzaRayona
GrozzaRayona
29-02-2016
aprobat sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Mă Ajutați!!!!4 Ce Relație Trebuie Să Existe Între Elementele Circuitului Din Figură Pentru Ca Prin Bateria Eo Să Nu Circule Curent ? ( Vreau Demonst
12 Completează Enunțurile De N . Poezia Are ..... ......strofe • Strofele Au Fiecare ...…..versuri,numindu-se
Scrie În Fiecare Vers Casetele De Mai Jos Despărți Cuvinte În Silabe Și Încercuiește Cuvintele Puțin Grupul De Litere Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați Și Pe Mine La
10 Puncte 7. Într-un Enunt, Dă-i Privighetoarei Din Acest Text-suport Un Sfat, Folosind Un Verb Predicativ La Modul Imperativ, Persoana A II-a, Singular, Forma
Găsește Cuvinte Potrivite: S-au Luptat S-au
SUBIECTUL 3 Unghiurile A₁, A₂, A3 Și A4 Sunt Unghiuri Adiacente În Jurul Unui Punct A. Știind Că Măsurile Lor Exprimate În Grade Sunt Egale Cu 3″ + 3a, 3″+1 +
Cventeta Pentru Mine Am 11 Ani Și Sunt A 5 - A Va Rogggggg Dau Coroana
Am Nevoie De Un Rezumat La ,,Lostrița” De Vasile Voiculescu Dar Sa Nu Fie Copiat Va Rog!
3. Aflați Lungimea Cercului Care Are Aria De: A) 0.36 Cm² B) 25 Cm² 4. Aflați Aria Discului Care Are Lungimea De: B) 30л Сm A) 127 Cm C) 11л Cm C) 1,96 Cm² D) 2
Descoperă Cuvintele Din Lecţia Tratamentul Al Persoanelor". Poţi Identifica Cuvintele Pe Orizontală, Pe Verticală Şi În Diagonala. (7 Cuvinte)F B С E R T E UJD