RO Study
👤
Dk67
Dk67
29-02-2016
Geografie
a fost răspuns
vreau să aflu care este capitală mongoliei >
Răspuns :
Bummy
Bummy
29-02-2016
Capitala Mongoliei este Ulan Bato
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aranjeaza In Ordin Alfaetica Lexemele Dim Enutul Urmator:Ofrunza Cazând De Pe Creanga Rămane Intinsa Pe Iarba Si-mi Pare Ca Toamna Isi Lipeste De Vara Obrazul E
1 Supra 8 -procent 25 Supra 32-procent 9 Lsupra 256-procent Va Rog Cu Explicatie
Argumentați Un Text La Alegerea Voastră La Genul Liric.Vă Rog Din Suflet, Ajutați-mă!Dau Coroană+Mulțumesc!
Pe Ambele Părți Ale Unei Alei Se Planează Tei La Distanță De 5m Unul De Altul.Citi Tei S Au Plantat,dacă Lungimea Aleșii Este De 25m?reprezintă Grafic.
SCRIE SUBSTANTIVE CARE AU DOUA SILABE CARE SA GONTINA GRUPURILE DE LITER GE SI CI TRI DE FIECARE GRUP .VA ROG!!!!!!!!!!!!!!!
Pluralul Lui Rotunda
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uitați-vă La Poză Pentru Exercițiul Complet.Mai Adăugați Tabelului Încă Un Rând Cu AD.DAU COROANA PRIMULUI RĂSPUN
O Compunere De 1 Pagina Cu Titlul ,, De Vorba Cu Micul Print" Sau ,,Intr-o Calatorie Cu Micul Print" ( Ofer Coroana)
Exercițiul 1 Nă Ajutați Va Rog ?
Diferența A Doua Numere A Si B Este Egala Cu 75. Determinați Numerele A Si B Știind Ca Sunt Invers Poroportionale Cu 4 Si 9