RO Study
👤
Cocirla
Cocirla
29-02-2016
Istorie
a fost răspuns
sa alcatuesc un enunt cu cuvintul termenii
Răspuns :
Naomyistrate
Naomyistrate
29-02-2016
Termenii adunarii au fost mari . Cred ca ti-am fost de ajutor.
Answer Link
Broscutai1
Broscutai1
29-02-2016
trermenii sunt doua numere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enumera : Ce Lucruri Intalnesti In Gara,in Parc,in Clasa? Multumesc Mult . Trebuie La Fiercare Cate 5 Lucruri.
Vreau Si Eu Verbe In Engleza Care Se Termina In "w,,
Sa Se Determine Valoarea Maxima A Functiei f(x)= X^2 + 5x + 4
Determinati Coordonatele Punctului Situat Pe Garficul F, In Care Tangenta La Graficul Functiei F Este Paralela Cu Drapta De Exuatie Y=-3x. Si F(x)=x+2/x-1. Ma P
Calculati Suma Tuturor Numerelor Naturale De Forma 35ab Astfel Suma Sa Fie Egala Cu 15
La Oxidarea Etanolului Cu Soluţie De Permanganat De Potasiu În Mediu De Acid Sulfuric raportul Molar Stoechiometric Etanol/ Permanganat De Potasiu Este: a.1:3 B
Determinați Numărul Real A, Știind Ca Punctul A(a, 0) , Aparține Graficului Funcției F:R->R, F(x)=x-2
Puneti In Ordinea Inaltimii,urmatoarele Culmi De Munte:Omu',Moldoveanu,Bihor,Negoiu Si Pietrosu'.Va Multumesc,dar Repede,daca Se Poate.
Cu Cine Seamana Personajul? Daca Ar Fi O Pasare,ar Fi O/un ............................,pentru Ca ..............................................................
Hei Salut Fac Un Sondaj Despre Muzica .Am Nevoiae Ca Fiecare Sa-mi Spuna O Muzica Si Sa Explicati De Ce Va Place Sau De Ce Ai Ales-o Anume Pe Ea !