RO Study
👤
Andreeanebunu
Andreeanebunu
11-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce cuvinte contin oai?
Răspuns :
Maryo40
Maryo40
11-10-2014
ploaie,leoaica,ursoaica etc.
Answer Link
Tamanmarina
Tamanmarina
11-10-2014
vulpoaica lupoaica tigroaica leoaica oaie ploaie inmoaie ,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Laterala De 20 Cm Si Latura Bazei De 24 Cm , Atunci Aria Ei Totala Este De ... Cm Patrati. PLS Cu Tot Cu Rezolv
Construiți Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Si Apoi Stabiliți Valoarea De Adevar A Următoarelor Propozitii.Muchiile: a). [AD] Si [B'C'] Au Lungimile Ega
Alcatuieste O Subordonata Subiectiva Avand Ca Termen Regent Verbul A Se Arata
Dau Coroana Vă Rog Frumos Sa Mă Ajutati La Aceste Ex 2 Și 3
Un Tren In Forma De Pătrat Este Imprejmuit Cu Un Grad Din Trei Rânduri De Sârmă.Sa Se Afle Care Este Lungimea Armei Daca Perimetrul Acestui Teren Este 2096m.
Am Nevoie De Ajutor La Ex Incercuite
Ce Unitate De Măsură Vei Utiliza Pentru A Măsura Capacitatea Unui Vas? A) Metrul C) Ora B) Litrul D) Kilogramul Anul Acesta Tata Şi Mama Au Î
Realizati O Compunere Cu (200-300 Cuvinte)titlul Find "natura",in Care Sa Folositi Substantivele In Toate Cazurile (subliniate),functia Sintactica. Am Ales 99 D
Marina A Rezolvat 4 Рrobleme Din Рroba De Evaluare La Matematica Ceea Ce Reрrezinta Un Sfert Din Antreaga Lucrare.Cate Рrobleme Contine Resрectiva Рroba De Eva
Care Stie Rciprocele Teoremei Acesteia: Intr-un Triunghi Isoscel,bisectoarea Unghiului Format De 2 Laturi Congruente Este Si Inaltime,si Mediana,si Mediatoare..