RO Study
👤
PetrutaFurdui
PetrutaFurdui
28-02-2016
Engleza
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati!
Răspuns :
Ioformaldeide
Ioformaldeide
28-02-2016
2.rude 3.unkind/unhelpful 4.kind si helpful 5.critical 6.stupid 7.unfriendly/rude/impolite
8.rude/impolite/
Answer Link
AlynTheDemon
AlynTheDemon
28-02-2016
Aici ai raspunsurile.
Sunt mai multe moduri de raspuns.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doru Și Ana Și-au Dat Întîlnire Pe Un Pod Pina La Locul Întîlnire Doru A Mers Pe Pod 16 M Iar Ana A Mers Cu 6 M Mai Puțin Ce Distanță A Parcurs Ana Pe Pod Pina
3. Rezolvati In Z Ecuatiile Următoare: A) 2x = -8: B) 3x = -6; E) - 4x = -12: F) -3x = -15; - C) 4x =-8; G) -2x = -14; D) 3x = -9; H) -4x=-24
6 Alcătuieşte Propoziții În Care Demonstrativele Date Să Aibă Funcția sintactică Indicată (poți Modifica Forma În Funcție De Caz, Poți Folosi prepoziții): Pronu
3.Ce Deosebiri Sau Asemanari Sunt Intre Cultura Din Basarabia Cu Cea Din Transnistria? Dau Coroana Vă Rog
Efectuați Masurari In Sala De Clasă. Creati Si Rezolvati 2 Probleme Cu Datele Obținute. Prezentați Rezultatele Într-un Proiect
Write A story Using These Words: Man , Sunny ,bike , Rainy , Bear , Sanny, Jeans , Forest !
O Recenzie A Cărții Wolf Hollow
Copiați Fraza, Delimitați Propoziţiile Şi Construiți Schema. Marcați Jonctivele, Indicați Intre Bările, Elementele De Relaţie Şi Semnele De Punctuatie Utilizate
Ex. 3, 4 Și 5! La 3 Cred Că Am Greșit!
Cine Mă Ajută La Ex.1 Dau Coroana