RO Study
👤
Nicoleta111
Nicoleta111
10-10-2014
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de rezolvare
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
10-10-2014
[tex] \displaystyle \lim_{x \to 0} \frac{3^x-4^x}{2^x-4^x}= \lim_{x \to 0} \frac{(3^x-4^x)'}{(2^x-4^x)'}=\\ = \lim_{x \to 0} \frac{ln3\cdot 3^x-ln4\cdot 4^x}{ln2 \cdot 2^x-ln4\cdot 4^x}=\\ =\frac{ln3 -ln4 }{ln2 -ln4 }=\\ =\frac{ \frac{log_23}{log_2e} - \frac{log_24}{log_2e} }{ \frac{log_22}{log_2e} - \frac{log_24}{log_2e} }=\\ = \frac{log_23-2}{1-2} =2-log_23[/tex]Scrie răspunsul tău aici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Elevii Unei Clase Ar Fi Asezati Cate 2 In Banca Atunci Un Elev Sta Singur Si 6 Banci Raman Libere Dacă Elevii Aceleași Clase Sunt Așezati Cate 3 In Banca A
Am Nevoie De Ajutor!
Un Rezervor In Forma De Cub Are Lungimea Muchiei 2,(3)^10 Dm.Afla Cati Litri De Apa Intra In Rezervor.
Scrie Un Bilet Vacantei Prin Care Sa Stabilesti O Intalnire Cu Aceasta
Am Nevoie De Un Rezumat La Cartea Cuore(Inima De Copil). Eu Acum In Acest Moment Citesc Aceasta Carte,dar Am Nevoie Si De Ajutorul Rezumatuluo Ajutati-ma Mul
Aduna O Doime Din Nr 12 Cu Un Sfert Din Nr 16 Si Cu Jumatate Din Nr 8 Afla Apoi Dublul Sumei Obtinute
Fie A Si B Două Numere Naturale Cu (a,b) = 2 Si A+b= 6. Atunci A•b = ?
Ce Parte De Vorbire Au Cuvintele:jocuri, Criss, Bucatele, Piese, Împrăștiate, Observa, Pachet, Voluminos, Plic.?
AJUTORRRRRRRRRR!!!!!!!!!
In Epoca Medievala Societetea Era Dominata De .......?