RO Study
👤
Lbrom2
Lbrom2
28-02-2016
Limba română
a fost răspuns
exact despartit in silabe:exact
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-02-2016
exact-ex-act
sper ca te-am ajutat:-D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar De 3 Cifre Identice, Mai Mic Decat 660 Si Cel Mai Mic Numar Par, Diferit De Zero?
Cine Imi Poate Analiza Verbele Urmatoare?sunt La Lectia Cu diatezele Si Nu Stiu Sa Le Analizez:s-a Bosumflat,a Fost Certata,s-a Jucat,sa Scrie,se Gudura,estehra
Fragmentul Din Care Reies Partile Componente Ale Plantei De Emil Garleanu Lectura Gandacelul
HELP!Construiti Enunturi Cu Verbele Copulative:a Iesi, ,a Ajunge, ,a Se Face, A Ramane, A Insemna, A Parea, A Semnifica.
In Laboratorul De Biologie,daca Se Aseaza 2 Elevi La Un Microscop,atunci La Ultimul Microscop Va Sta Un Singur Elev.Daca Se Aseaza 3 Elevi La Microscop ,atunci
Scrie Un Alt Final Pentru Palaria Omului-de-Zapada In Care Sa Folosesti Si Formulele De Adresare Politicosa
Explica De Ce In Timpul Pauzelor Elevii Nu Au Dreptul Sa Faca Galagie In Clasa , Sa Alerge Pe Coridoare .
Scrie Un Text Din 7-5 Propozitii,in Care Sa Evedentiezi Importanta Organelor Anexe Pentru Ochi.
Puneți Cuvintele În Ordine Pt A Forma O Propozitie:au,despre,de,haine,florile,luminile,vorbit,mireasa.
9*x+23*y+z=xyz .....determinat Nr Naturale X,y,z