RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-02-2016
Franceza
a fost răspuns
Ajutor! Va rog! Dau coroana!
Răspuns :
Spidie
Spidie
28-02-2016
1. tout avait commencé; 2.s'était tenu; 3.avait sauté; 4.n'y était pas resté; 5.avait fui; 6.s'était installé; 7.avait marqué; 8.était arrivée; 9.s'était pas perdu;
bafta :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Face 1-7? URGENT! Ma Pune Mama Sa Fac Matematica In Vacanta Si Nu Stiu Sa Revolv. Va Rog Sa Ma Ajutati Si Sa Nu Ma Pluati In Ras Ca Ma Bate Daca Nu Te Fac B
Ce Cuvant Inseamna Aceste: Tu, Ni , Fa, Ca. Va Rog Putin Ajutor . Trebuie Alcatuit Un Cuvant.
Repede Va Rog Si Puteti Sami Faceti Poza La Rezolvare,Va Dau Coroana Si Ma Si Abonez
Ex 10. Va Rog Mult Ajutațimă Repede, Dau Coroană!!! Am Nevoie Și De Verbele La Imperativ!!!
„Nomad“ Înseamnă:care Locuiește La Poli;care Are O Locuinţă Stabilă;care Migrează, Se Mută Des.
Repede Va Rog Si Puteti Sami Faceti Poza La Rezolvare,Va Dau Coroana Si Ma Si Abonez
BUNA ZIUA! Am Atașat O Poza Cu Baremul Acestei Probleme. "Sa Se Arate Ca Nu Exista Numere Naturale X Si Y, Astfel Incat X^2- 2*y^2=3. Ajungem La Concluzia Ca
Va Rog Mult. Este Urgent !! Doar Ce Este Incercuit
Dndnkfjfjrjfjfhfjfjfjfkcjfjfj
XX.4.179. Suma A Cinci Numere Este 106. Dacă Pe Al Cincilea Număr Îl Adun Cu 7, Pe Al Pa-trulea Îl Dublez, Din Al Treilea Scad 9 Şi Pe Al Doilea Îl Împart La 3,