RO Study
👤
Maimuta7
Maimuta7
28-02-2016
Geografie
a fost răspuns
animale salbatice din zona bucurestiului
Răspuns :
Agentura007
Agentura007
28-02-2016
Gasim rozatoare: iepure de camp, popandau, harciog, soarece de camp, apoi insecte, soparle,bufnite, vrabii, macalendri, ciocanitori, berze, iar in ape biban,caras, crap etc
Answer Link
Asaveiioana
Asaveiioana
28-02-2016
iepure pisica caine berze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Poezie Este Mai Ușoară Dintre Luceafărul Și Floare Albastră? (Ambele Scrise De Mihai Eminescu)
2. Să Ne Amintim!Cine A Construit Palatul Ideal?Unde Se Află Monumentul Construit De Joseph Ferdinand Cheval?Cat Timp I-a Trebui Pentru A Ridica Monumentul? A A
Va Rog Sa Mă Ajutați,dacă Se Poate Sa Fie Și Corecte.Dau Punctaj Maxim.Multumesc!
Daca X+y+z =17 , Calculati :a) 5•x+5•y+5•z=b) 13•x+13•y+13•z-1313 =c)882-3•(7•x+7•y+7•z)=Dau Coroana!
O Probă Cu Masa De 226 De G Dintr-o soluție De Etanol În Apă Reacționează Cu cantitatea Stoichiometrică De Sodiu Şi Se Degajă 123,2 L (c.n.) De H2. Nu Este Cor
Va Rog Am Nevoie Cat Mai Repede
Se Considera Triunchiul ABC Cu AB=12 Si BC=8 Si Unghiul C De Masura Egala Cu 30° Calculati Sin A
Un Duel După George Topârceanu Care Sunt Personajele Textului?
D-AU COROANA !!!!! 1. Traduceti Textul Din Romana In Franceza . In Fiecare An Eu Merg La Mare Cu Mama Mea . Tramul Marii Este Foarte Frumos .Pe Plaja Sunt Mult
Fie Triunghiuldreptunghic ABC(m(<A)=90°). Construimperpendiculara Din A Pe Latura Opusă BC Și Fie D Piciorul Acestei Perpendiculare.