RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-02-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos de tradus in romana dau COROANA
Răspuns :
Zuzi101
Zuzi101
28-02-2016
Poti cauta pe Translate ...este un site pe care poti traduce cuvinte/fraze din orice limba . (Sper ca te-am ajutat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Tema Mia Dat De Făcut Un Exercițiu Și Scrie Sa Completez Ghicitori Am Pe Cap O Oala Veche Pusa Smecher Pe-o.......... Și Nu Știu Ma Ajuta Cineva??
Determinati Multimile A Si B Stiind Ca Sunt Indeplinite Simultan Condițiile:a)AUB={1,2,3,4}b)2€Ac)A N B={1,3}
Alcătuiește O Propoziție In Care Verbul A Putea Sa Fie La Modul Supin
Știe Cineva? Ma Puteți Ajuta?
Suma A Trei Nr Este 903.suma Primelor Doua Este Egala Cu Suma Vecinilor Numarului 258.Aflati Al Treilea N R.
Ce Rol Au Cuvintele Urmatoare Din Textul VIZITA :copilas Dragut, Anisori, Baietel , Ionel ,maioras, Dragalas
La Acest Exercitiu Trebuie Sa Pun Paranteze Rotunde Pentru A-mi Da Rezultatele Corecte a) 4 X 50 + 2 X 100 - 25= 975 b) 4 X 50 + 2 X 100 - 25= 350 c) 4 X 50 + 2
Citeste Enuntul Si Incercuieste CORECT Daca Il Consideri Corect Sau INCORECT Daca Il Consideri Gresit Apoi Motiveaza Alegerea Facuta: CORECT/INCORECT
In Povestea ,,Neghinita" Personajul Cu Același Nume ,,citea" Gândurile Oamenilor. Cum Putea Face El Acest Lucru?
Descrierea Membrilor Familiei In Franceza(bunic,bunica,mama,tata,matusa,unchi,verisor Si Fiu)