RO Study
👤
Denisica1
Denisica1
28-02-2016
Limba română
a fost răspuns
opusul cuvantului ajunsera
Răspuns :
Biancageorgiana2309
Biancageorgiana2309
28-02-2016
plecasera......................
Answer Link
Geea
Geea
28-02-2016
ajunsera≠plecasera
succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 STIINTE Susţin Planta, Nu Mă Văd, Dar Absorb Apa Şi Hrana. Solul Îl Fixez Mereu Şi De Vânt, Eu Nu Mă Tem! A) Floare B) Rădăcină C) Tulpină D) Fruct
Răspunde La Întrebări .De Ce Furnica Nu Este Considerată Prea Mică ?lumea Pare..........comparativ Cu ............de Unde Se Poate Vedea Mică Lumea ?Cum Este Vă
Povesteşte O Întâmplare Pe Care Ai Trăit-o La Scoală, În Acest An Scolar. ESTE URGENT, VA ROG CAT MAI FRUMOASA CU ALINIATE SI TOT.
Cine A Descoperit Boabele De Cacao?
Un Adjectiv Variabil Cu Două Forme Flexionare Adriana Popescu Secretul Muntelui Care Scuipă Foc În Mariapodul Hoinar Și Alte Povești
Va Rog Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!
Pagina De Noută Țiar Putea Conține Informații Despre: ▷ Cele Mai Noi Apariții Editoriale; ▷ Un Film De Ficțiune Făcut Pe Baza Unei Cărți; ▷ Un Desen Animat Făcu
2 Completează Cu Paranteze, Astfel Încât Egalitatea Să Fie Adevărată: 3x7 X 10+5 X 4:5= 100 -9x4 + 72:4. Va Rog Imi Trebuie Ora Asta!!!
3. Argumentează Afirmaţia „Pippi Era Foarte Pricepută În Bucătărie". Nu Uita: Să Formulezi Părerea Din Perspectiva Ta; Să Folosești Cuvinte Precum: Cred, Consid
Citarea Scurte De Mulțumire Pentru Dirigintă