RO Study
👤
Deia27582
Deia27582
27-02-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu un verb
Răspuns :
DonieAdelina
DonieAdelina
27-02-2016
Ana merge la magazin .
Answer Link
Am48565
Am48565
27-02-2016
Katherine străbate culoarele întunecate de zeci de minute.
străbate - verb.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete The Passage By Choosing One Suitable Word For Each Gap. How Was My Trip To England? Well Fine Actually Though Nothing 1) Out/through/except Of The Ordi
Cate Un Cuvânt Care Sa Scrie Cu Litera Inițială Mare (de La Ș La Z): Cine Îmi Zice Răspunsul Primește Acest Ursuleț Pwwp
E URGENTTTT CONTRABAS - Când A Apărut?(an/secol Nu Contează) - Câte Corzi Are? - Țara Din Care Provine?
Cum Se Numesc Aceste Formule?:1.(a+b)²=a²+2•a•b² 2.(a-b)²=a²=2•a•b+b² 3.(a-b)•(a+b)=a²-b² 4.(a+b+c)²=a²+b²+c²+2ab+2ac+2bl 5.a²+2ab+b²=(a+b)² 6.a²-2ab+b²=(a-b)²
Перечитайте Выделенные В Тексте Предложения Расскажите Своё Мнение Как Вы Это Понимаетесь 10-12 Предложениях
Propoziti Cu Pronumele Personal Mi-
Puteți Să Mă Ajutați? Trimiteți Repede! Vă Rog Trimiteți Repede! Vă Rog Trimiteți Repede!
Transcrie Trei Verbe Din Text La Alegere La Forma Afirmativă Și Noteazăle Forma Negativă
Help!! Se Considera Un Vector De Dimensiune N Cu Elemente Numere Intregi. Sa Se Scrie Un Un Program Ce Realizeaza Urmatoarelea) Suma Elementelor Pare De Pe Pozi
Citește Pe Orizontală, Verticală Şi Diagonală Literele Din Careul De Mai Josşi Descoperă 10 Denumiri De Vieţuitoare Ce Pot Fi Întâlnite Într-o Livadă. Noteazape