RO Study
👤
Cr79
Cr79
27-02-2016
Matematică
a fost răspuns
daca a supra b = 13 supra 12 calculati a+b supra a-b
Răspuns :
Andreutzakriss
Andreutzakriss
27-02-2016
a/b=13/12=>a/13=b/12=k=>a=13k;b=12k
a+b/a-b=
=25k/k=25
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
646. Intr-un Bidon Incape De 10 Ori Mai Puțină Apă Decât Într-un Butoi, Iar În Butoi Încap Cu 45 De litri Mai Mult Decât În Bidon. ce Cantitate De Apă Poate Fi
Clorura De Sodiu Este Solubilă Sau Insolubila Insolubile În Apă
Daca 4 Kg De Mere Costa 32 De Lei, Aflati Cat Costa 7 Kg De Mere De Acelasi Fel. 2. Daca 5 Kg De Mere Costa 30 De Lei, Aflati Cat Costa 7 Kg De Mere De Acelasi
Cercul Este Reprezentat In Figura Alăturată.centrul Cercului Este Este Punctul O,DM Este Diametru Al Cercului,iar Punctul P Este Situat Pe Cerc,astfel Incat <
Fie(a+b+c) :15=34.afla Suma Celor 3 Nr Daca
7.Aria Secțiunii Diagonale A Unui Cub Este64 Radical 2 Cm². Aflaţi:a) Lungimea Muchiei Cubului;b) Volumul Cubului.
Realizați Acordul Subiectului Cu Predicatul. a) Eu, Tu, El Și Ea (a Merge) În Excursie. Eu, Tu, El Și Ea Mergem În Excursie. b) Tu Și Ea ( A Scrie) Testul. c)
Solutia Sistemului X+y=8x -y =2A (8,4)B (5,3)C (7,5) D( 5,7)
Bună!Vă Rog Frumos, Să Scrieți O Poezie Mai Complexa (utilizând Cuvinte Mai Grele)despre Orice Tematică...despre Prezent,tehnologie, Primăvara Etc....Sa Scrieți
5. In Figura Alăturata ABCD Este Trapez Dreptunghic Cu AB|| CD, AB = 10radical3 Cm, BC=12 Cm Și unghiul ABC = 30°. Aria Trapezului ABC Este