RO Study
👤
Cesss
Cesss
27-02-2016
Matematică
a fost răspuns
50 minute reprezintă a cata parte dintro ora
Răspuns :
Liviu501515
Liviu501515
27-02-2016
50/60 = 5/6
1 ora are 60 min, deci a 60-a parte este 1 min. si atunci 50 min inseamna 50× 1/60 = 5/6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Da Un Sablon Pentru MESAJ LA GEN EPIC,va Rog Frumos. Am Anul Acesta Examenul Si Imi Este Frica Ca Asta O Sa Pice. Sau Macar Cum Se Face,va Rog Mult.
Va Rog Frumos Ma Ajutati Dau COROANA !!!!!!!!!!!! Vreau Sa Îmi Ziceti Care Sunt Complementele Si Prin Ce Sunt Exprimate: Primele Încuietori Au Apărut În Vechiu
Grupeaza Obiectele Turistice În Coloana Potrivita Din Tabelul De Mai Jos :Peșteră Urșilor , Castelul Peles Muntele Găină Castelul Bran Mănăstirea Voronet Parc
Vreau Si Eu Va Rog Definitia Completa De La Balada,trasaturi Si Tipuri De Balade.MULTUMESC ANTICIPAT :) !
Redactează O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Ți Exprimi Opinia Despre Importanta Documentarii În Legătură Cu Un Oraș Înainte De Al Vizita
Calculați : 13/75-3/50 . 7*11/45-5*7/30
Semnificatia Versurlui: Icoana Tăinuită Ce Farmec Straniu Are.( Max 6 Rânduri )
Prezinta Semnificatia Distrugerii Prin Foc A Carciumii ,din Opera Literara Moara Cu Noroc,de Ioan Slavici,asa Cum Este Descrisa In Finalul Nuvelei
Redactează O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Ți Exprimi Opinia Despre Importanta Documentarii În Legătură Cu Un Oraș Înainte De Al Vizita
Diferenta A Doua Numere Este 187.Aflati Cele Doua Numere,stiind Ca Daca Împărțim Primul Numar La Al Doilea Număr Obținem Câtul 4 Si Restul 1.