RO Study
👤
Daria1900
Daria1900
27-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Faceti o compunere despre iarna
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-02-2016
Iarna Iarna este stratul gros în care ne dam cu saniile. Eu cu Maria Daria și Sara mergem la derdeluș bineînțeles nerbadatoare și bucuroase ca mergem la săniuș. Ne distram și ne întrecem cu ceilati copii. Ne-am distrat de minune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indică Forma De Indicativ, Mai-mult-ca-perfect, Persoana A II-a, Singular A Verbelor Dintre Paranteze Din Enunțurile Date. A Când Ne-am Întâlnit, (a Primi) ...
Selectează Un Pronume Personal Şi Un Pronume Refleciv Din Enunțul: ,, Te Vei Aşeza Mai Întâi Un Pic Mai Departe De Mine." Cărora Le Vei Preciza Cazul Şi Funcția
Ex2pag110 Va Rog Urgent
De Ce Sunt Zăpezile Albastre Si Nu Roșii ?.
2. Redactează Un Text Argumentativ, De 100-120 De Cuvinte, In Care Să Explici Semnificația Titlului Cărţii Autoarei Jeni Acterian.Titlu " Jurnalul Unei Fete Gre
A' Este Diametral Opus Lui A.
Vaaaaa Rogggggggggggg
Suma A Trei Numere Naturale Este 563.Al Doilea Număr Este Cu 2 Mai Mare Decât Dublul Primului Numar Iar Al Treilea De 2 Ori Mai Mic Decat Diferenta Primelor 2 N
Rescrieti Corect Textul. Dati I Un Titlu Potrivit. George A Luat Mingia Si A Iesit La Joaca. Din Neatentie A Spart Un Giam. S A Iscat O Ciarta. Mircia Trecea Pe
Calculează Apoi Efectuează Proba Aplicând Ambele Moduri De Calcul A 2900 32 + 3145 = Și 7648 3724 Este Egal B 5341 2521 Este Egal Și 4586 + 3273 = C 4293 + 3906