RO Study
👤
Draguta241
Draguta241
26-02-2016
Matematică
a fost răspuns
de rezolvat 4,5,6va rog
Răspuns :
AuroraLaptelui
AuroraLaptelui
26-02-2016
6. 24€=⅓, pentru că din ³/3 a cheltuit ⅔. ³/3 = 24€×3=72€ (câți bani avea de la început). Sper că te-am ajutat, chiar dacă am răspuns doar la 6, nu am avut timp și de celelalte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent!!!DAU COROANA , DACA PUTETI SA IMI TRIMITETI POZA CUM ATI REZOLVAT
Pe Malul Lacului Se Plimbau 9 Cocostârci 2 Pelicani Și 5 Lebede Au Mai Venit Păsări Tip Triplu Numărul Lui Celor Care Erau Au Plecat Trei Perechi De Lebede Câte
Welche Antwort Passt?doar A
Compunere Narativa De Iarna Cu 4 Substantive In Cazul Nominativ Și 4 Substantive In Cazul Acuzativ Ajutorrr Trebuie Sa Încerc Repedeee
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Transcri În Caiet Și Completează Următoarele Comparații Cu Denumiri De Animale Argumentează Răspunsul Curios Ca... Pentru Ca... Fu
Determinati Măsura Celui De-al Treilea Unghi Al Triunghiului ABC Cunoscând Că: M(<A) = 35° Şi M(<B) = 75°; M{<A) = 40° Şi M(<C) = 65°; M(<B) = 25
Ma Ajutați Și Pe Mine Pls
Continua Propozitiile Cu Verbe La Viitor :1. Cand Voi Fi Mare....2.Cand Voi Fi Mare....3.Cand Voi Fi Mare....4.Cand Voi Fi Mare....5.Cand Voi Fi Mare....6.Cand
Se Dau Numerele : A. 4120,B.4121,C.4210,D.4012 Incercuieste Litera Corespunzătoare Numărului Care Are Produsul Cifrelor Egal Cu 8
- Rescrie Corect Propozițiile Următoare:Ce Bine Că Da-i Cu V-ar!