RO Study
👤
Bogogogo
Bogogogo
26-02-2016
Matematică
a fost răspuns
exemplu de multime finita
Răspuns :
MirunaMinion
MirunaMinion
26-02-2016
Numarul copiilor din clasa, numarul strazilor din cartier, numarul oraselor din Romania, numarul magazinelor din oras
Answer Link
Andreea557
Andreea557
26-02-2016
numărul apelor , păsărilor , animalelor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna:- Numar Finit-numar Nenul-multime Finita Ce Fel De Multiimi Existacare Este Partea Fractionara A Numarului-7,89 ,dar Partea Intreaga?Ajutooo!______
1.O Masă De 66,4 G De Iodură De Potasiu Reacionează Complet Cu Clorul.a. Scriei Ecuatia Reactiei Chimice Dintre Iodura De Potasiu Si Clor.b. Calculati Volumul D
Cum Se Rezolva ?4x+8= 3x+29
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!
1.O Masă De 66,4 G De Iodură De Potasiu Reacionează Complet Cu Clorul.a. Scriei Ecuatia Reactiei Chimice Dintre Iodura De Potasiu Si Clor.b. Calculati Volumul D
Ajutati-ma Va Rog Frumos!Aflati Numerele Naturale X,y, Stiind Ca 49 Supra 7x+2y Este Echiunitara Si X+y Este Maxim....
Demonstrati Ca Mediana Corespunzatoare Ipotenuzei Unui Truinghi Dreptunghic Are Lungimea Egala Cu IP:2. MS!!
In 3 Livezi Bunicul Are 890 De Pomi .In Prima Livada Are Cat O Treime Din A Doua, Iar In A Doua Livada Cat O Doime Din A Treia Livada. Cati Pomi Are Bunicul In
A) Daca Suplementul Ungiului Y Este Cu 40 De Grade Mai Mare Decat Ungiul Y determinati Unghiul Xb) Determinati Complementul Suplementului Unui Unghi Cu Masura
HeeeiÎmi Poate Rezolva Şi Mie Cineva Problema Asta? Vă Rog.Menţionez Că Rezultatul De La Sfârşit Este 60 .Şi E Sigur 90%