RO Study
👤
Madalian101
Madalian101
26-02-2016
Matematică
a fost răspuns
arata ca 4=(radical5-2)^2+radical80
Răspuns :
Andreutzakriss
Andreutzakriss
26-02-2016
(√5-2)²+√80=
=√5²-2·√5·2+2²+4√5=
=5-4√5+4+4√5=(-4√5 cu +4√5 se simplifica)
=5+4=9
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Idee Pentru O Compunere Cu Titlul: "Nu Este Niciodata Prea Tarziu Sa Ai O Copilarie Fericita"
Trebuie Sa Fac Un Monolog In Care Sa Imit O Persoana Publica Din Romania Si Nu Am Idee Pe Cine Sa Imit . Va Rog Sa Ma Ajutati. Multumesc.
Corectati Greselile:Care Il Doresti?.Romanul careni L-a Recomandat profesorul Nu Este La Biblioteca .Asta Am Cumparat-o Azi .Ingrijeste Copii..Am Chemat Toti Co
Formulati Intrebari Ca Si Cand Ati Fi :in Tramvai, In Troleibuz Sau In Trenla Scoala , Cand Vorbiti Cu Persoanele Maturepe Strada, Cand Discutati Cu O Persoana
Triunghiul Dreptunghic ABC M(<A)=90grade , Are Inaltimea AD =12 Cm Si M(<C)=30.Calculati Lungimile Segmentelor AC BC AB BD Si DC .Va Rog Sa MA AJUTATI
O Propozitie Cu Cuvantul Siesi
Selectati Cuvintele Populare,regionale Si Arhaice Pe Coloane :cetera,selectati Cuvintele Populare,regionale Si Arhaice Pe Coloane :cetera, Muiere, Casanca,simbr
Cine im Spune Rezumatul De I.l.caragiale Lantul Slabiciunilor
Buna. Eu Sunt Clasa A 5 A Si Sunt La Lectia Imultirea Fractiilor Zecimale Si Vreau Sa Imi Rezolvati Urmatorul Exercitiu.1. Calculati; 2,53*11*8= 8,5*
Imultind Varstele A 4 Copii Obtinem Numarul 36. Aflati Varstele Acestora Stiind Ca Suma Varstelor Lor Este 14. Va Rog Sa Ma Ajutati