RO Study
👤
Sara61
Sara61
26-02-2016
Engleza
a fost răspuns
propozitii cu present simple or progressiv
Răspuns :
Dorualina
Dorualina
26-02-2016
A:I workevery Day.N:I don't work every Day.I:Do I work every Day. A:He tuns in the garden.N:He doesn't run in the garden.I:Dies he run in the garden??. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie sa îmi spui.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta La : 2x(la Puterea A 2) +1 = -7
Precizeaza Grupurile De Sunete Existente In Cuvintele : Armonioase,noroiul,curcubeu .
Construieste Enunturi in care adjectivul vesel saapara La 5 Forme de grade de comparatie.Analizeaza Apoi Adjectivul din cele 5 enunturi.
Salut.....am O Problema Pe Care Nu O Pot Sa O Rezolv,am Uitat Cum Trebuia Sa O Fac Si Nu Am Nici Caietul Din Clasa .....va Rog Sa Ma Ajutati.... In Dreptunghi
Scrieţi Un Program C/C++ Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N (2<n<25) Şi Apoi construieşte În Memorie O Matrice Cu N Linii Şi N Coloane, Numer
Stiti Vre-o Opera Literara In Care Un Personaj A Sustinut Un Examen Si A Picat Fie Ca Nu A Stiut Regulile, Fie Ca Nu Si-a Stiut Drepturile? Daca Da, Spuneti Si
Pe Unde Trece Raza Care Uneste Un Obiect Punctual Cu Imaginea Sa?
Fie Triunghiul Isoscel ABC, Cu M(<ABC)=m(<ACB) Si [ BB' Respective [CC' Bisectoarele Unghiurilor <B Si <C Ale Triunghiului . Demonstrati Ca [BB']≡[
Rezolvati In Z Ecuatia: |2x-3|=7
Din Suma Nr 38 Si 45 Scade Diferenta Vecinilor Numerelor 43