RO Study
👤
Castorverdee
Castorverdee
25-02-2016
Engleza
a fost răspuns
dau corana daca rezolvaati
Răspuns :
Andreeamarin2
Andreeamarin2
25-02-2016
2) must 3) don't have to 4) must 5)mustn't
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cub De Aluminiu Este Atarnat De Unresort De Masa Neglijata ,pe Care Il Alungeste Cu Δl=1,5cm .Greutatea Cubului G=2,7NSe Cere:1)constanta Elastica(K)2)masa C
Vreau Toate Valorile Morfologice A Le Lui O Va Rog
Au Loc Egalitatile?1.sin(120 Grade - X)=sin X+sin(60gr-x) 2.cos X -cos (x+60 Gr )+cos(x+120 Gr)=03.[tex]sin X^{2} (x+y)=sin X^{2} X+sin X^{2} Y+2sinx*siny*cos(x
Ce Inseamnă Miazănoate?a) Sudb) Vestc) Estd) Nord
Treceţi Următorul Fargment dialogat Din Schţa Bubico.... De I.L.Caragiale In Vorbire Indirectă.-Frumuşel Căţel aveţi , Zic eu Cocoanii , După Câteva Moment
O Minge A Fost AruncatA VERTICAL IN SUS CU O VITEZA DE 10 M/S. Pina La Ce Inaltime va Urca Mingea Daca Influienta Aerului Se Neglijeaza?
CINE STIE! 1.AVEM 9 MONEDE ,DINTRE CARE UNA ESTE FALSA FIIND MAI USOARA.CUM PUTEM IDEN TIFICA MONEDA FALSA PRIN FOLOSIREA UNEI BALANTE SI MAXIMUM DOUA CA
Enunturi Cu Cuvintele Domol,lin,tare,egal Cu Valoare De Adjectiv Si Valoare De Adverb
1 .Alcatuiti 4 Enunturi In Care Sa Existe Pe Rand Un Pronume Demonstrativ De Apropiere In Cazul Nominativ,un Pronume Demonstrativ De Departare In Cazul Acuzativ
Am De Facut O Scrisoare In Care Sa Ma Prezint ( Eu Sunt De La Oras Si Trebuie Sa Spun Cum E Aici, Deoarece Comunic Cu O Fata Si Trebuie Sa O Trimit Maine :p) Vr