RO Study
👤
Papusica12maia
Papusica12maia
25-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se deplaseaza pinguini
Răspuns :
Sakura7
Sakura7
25-02-2016
pinguinii se deplaseaza usor in spa si pe uscat datorita faptului ca au picioare cu membrana interdigitala care ii ajuta in apa iar la gherutele la mers pe suprafete alunecoase
Answer Link
Marya19
Marya19
25-02-2016
mergand cu picioarele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Cantitate De 8,85 G Dintr-o Amina Alifatica Primara Se Acileaza Cu Clorura De Acetil, Conform Reactiei De Mai Jos Si Rezulta 15,5 G De Produs De Reacție : R-C
Poate Sa Îmi Explice Si Mie Cineva Pompa Aspiro-respiratorie? Aspira Sânge Din Venele Cave În Timpul Sistolei?
Alcatuieste O Compunere,de 10-15 Randuri,in Care Sa Vorbesti Despre Rolul Pe Care Il Au Cartile In Viata Unui Adolescent.
Va Rogg Aceste 2 Exercitii Plzz
Dacă Micșorăm Perimetrul Unui Pătrat Cu 15 Cm Obținem Triplul Laturii Pătratului Mărit Cu 15. Afla Perimetrul Triunghiului Echilateral A Cărui Latură Este Egală
COROANA!!! La Exercițiile 3 Și 5....
Coroana........!!!!!!!!! Va Rog..........!!!!!!!!
Ex 8... L-am Făcut De 2 Ori Și Nu Stiu Sa Il Fac La Răspunsuri Îmi Da Punctul B DAU COROANA!!!
A=24 a) Divizorii Improprii Ai Lui A Sunt =? b)Un Divizor Prim A Lui A=? c)Un Divizor Par A Lui A =? d)Descompus In Factori Primi A =? VA ROG AJUTATI-MA !
Reprezentati Geometric Graficul Functiei: F(x)=x/(x²-1)imi Trebuie Graficul, Etapele Le-am Facut