RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-02-2016
Limba română
a fost răspuns
gaseste adjectivele cu inteles opus
Răspuns :
Dorinin
Dorinin
25-02-2016
harnica-lenesa
ordonati-dezordonati
scurta-lunga
inzapeziti-dezapeziti
coroana?:d
Answer Link
MihaelaCris
MihaelaCris
25-02-2016
lenesa
dezordonati
lunga
dezapeziti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Astfel De Ex.
Va Roggg Mult ! 6 Si 7 (sau Macar 6) . Multumesc Mult
Doi Biciclisti Parcurg Împreună 34 Km. Cati Km Parcurge Fiecare Daca Traseul Unuia Este Cu 14 Km Mai Lung Decat Al Celuilant ?
Redacteaza O Compunere De Minim 150 Cuvinte,in Care Sa Motivezi Apartenenta La Specia Literara Fabula A Textului Stejarul Si TrestiaIn Compunere -sa Precizezi 2
Rorul Adresarii In Literatura Si Comunicare
Alcatuiti 6 Propozitii Dupa Modelul De La Punctul C . Exemplu. Rascal Likes Sausages,but He Doesn~t Like Pasta. Am Pus Poza Din Carte
Trei Muncitori Au Săpat Un Șanț .Primul Muncitor A Săpat Un 3 Milioane De Șanț , Al Doilea A Săpat 20 De Dm De Șanț, Iar Al Treilea 100 Cm De Șanț.
SUMA A DOUA NUMERE ESTE 263 .AFLATI NUMERELE STIIND CA UNUL ESTE CU 54,5 MAI MARE DECAT CELALAT VA ROG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se Considera Functia: F: R Cu Valori In R F(x) = X La Puterea 2 -2x-8 a. Rezolvati Ecuatia X La Puterea 2 -2x-8=0 b. Aflati Valoarea Minima A Functiei F c. Af
Hey ! Vreau Si Eu Din Acest Text Sa ( Aventurile Lui Tom Sawer ) ( Mark Tawin ) : 1. Imi Scoateti Ideile Principale ( Textul Este Deja Impartit In Fragmente ) ,