RO Study
👤
Alin86
Alin86
25-02-2016
Limba română
a fost răspuns
ma puteti ajuta cu bieletul pt mama
Răspuns :
Teoana
Teoana
25-02-2016
Draga mama, eu plec in parc cu bicicleta impreuna cu prietenul\prietena meu\mea .............(aici scri un nume la alegere). Voi veni mai pe seara.
Cu drag, .........(iti scri numele)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa-mi Spuna Cv. La Urmatoarele Sufixe Verbale:-a,-i,-ui,-iza,-ai,-ani
X=√2 Si Y=1,45 Mai Mare Este Nr .......
A)Dupa Doua Scumpiri Succesive Cu Cate 10%,pretul Unui Produs Este De 121 Lei.Determinati Pretul Produsului Inaite De Cele Doua Scumpiri.b)Pretul Unui Produs,du
Imi Explica Cineva Ce Este Atribut Apozitional?
Buna , Am De Facut O Compunere De 10-15 Randuri , In Care Sa Realizez Un Portret Al Unui Haiduc . Ma Ajutati , Va Rogg .! Multumesc :** :3
Determinati Divizorii Numerelor:a)17b)24c)35d)41e)64f)100g)1000
Calculati Diferenta Dintre: A) Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Si Cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre. b)cel Mai Mare Numar De Trei
Suma A Doua Nr Naturale este 45 Daca Primul Nr Sar Mari Cu 12 iar Al Doilea Cu 35 Atunci A\l Doilea Ar Fi Dublul Primului Nr Sa Se Afle Nr
De Ce Crezi Ca Familia Ii Interzicea Sa-l Viziteze Pe ,,Buna Treaba,,?⇒COPILARIA DE MAXIM GORKI.
In 7 Cutii Sunt Bijuterii Ce Cantaresc 10 G Fiecare, Cu Exceptia Bijuteriilor Dintr-o Cutie Care Au 9g .Cum Putem Determina Printr-o Singura Cantarire Cu O Bala