RO Study
👤
Alalalalalalalal
Alalalalalalalal
25-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant cu sens opus potolit
Răspuns :
Floreaandreea1
Floreaandreea1
25-02-2016
potolit - agitat, întărâtat, alarmat, stârnit
Answer Link
Mihaelabordeian
Mihaelabordeian
25-02-2016
potolit=neastamparat sau obrazic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citesc De La Tastatură Numere Întregi Pozitive Atâta Timp Cât Suma Lor Nu Depăşeşte 1000. Să Se Scrie Un Program Care Să Afişeze Cea Mai Mică Şi Cea Mai Mare
La Palatul Copiilor S-au Înscris La Cursul De Informatică N Elevi, Pe Care I-am Numerotat, Pentru A Mă Referi Mai Uşor La Ei, Cu Numere De La 1 La N. În Fiecar
O Carte S-a Deschis Exact La Mijloc. Stiind Ca Suma Numerelor Cu Care Sunt Numerotate Cele Doua Pagini Este 463, Afla Cate Pagini Are Cartea.
Determinați Cel Mai Mare Număr Natural Scris În Bază Zece Care Împărțit La 2011 Să Dea Câtul Mai Mic Decât Împărțitorul. Va Rog Repede! Multumesc!
Cuvintele ASCUNS Si NICIO Din Structurile "jaraticul Ascuns"si "nicio Raza" S-au Format Prin:
Sa Se Calculeze Lungimea Laturii BC A Triunghiului ABC, Stiind Ca M(A)=90°, M(B)= 30° Si AB= 2√3
Salut, Am Si Eu O Problema Care Zice Asa: O Legatura De Ridichi Costa 3 Lei. O Conopida Costa 15 Lei. Un Kilogram De Rosii Costa 10 Lei. Zice Monica: Va Rog, 5
Care Este Rezultatul Scaderi
Va Rog Ajutatima Sa Rezolv Acest Exercitiu
Numerele Naturale De Patru Cifre Care Se Pot Scrie Cu Cifrele 0 2 4 Si 8 Sunt VA ROG DIN SUFLET VINE MAMA