RO Study
👤
Urs8
Urs8
25-02-2016
Biologie
a fost răspuns
scrie sursa de apa ptr rau
Răspuns :
Cozmyn1
Cozmyn1
25-02-2016
sursa de apa pentru rău este izvorul
Answer Link
Petronelacucos
Petronelacucos
25-02-2016
etste izvorul
SPER CA TE_AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am De Redactat Un Text Argumentativ Cu Tema "Interesul Generatiei Mele Pt. Lectura". Puteti Sa Imi D.ati Cateva Idei De Inceput?
1.Alcătuiește Enunțuri În Care Predicatele Să Fie Exprimate Prin Verbe:La Nr. Plural,pers. A 2-a;La Nr. Singular,pers. A 3-a.2. Formulează Enunțuri În Care Subi
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi,inecuatia>4(x-1)²-7 ≤ (2x+x)²
Ce Specie Literara Este Poezia Singuratate De Eminescu
3. Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Secventa:Ca Animal Nocturn Si De Amurg, Are Ochii Bine Adaptati La Vazul De Noap
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1 080 Lei. Reducere A Fost De: A. 1000 Lei; B.120lei; C.200lei; D
Urgent va Rog !!!Raspunde La Intrebari ? 1)Ce Efecte Are Folosirea Intensiva A Motoarelor Termice Asupra Mediului Inconjurator? 2) Care Este Randamentul Unui Mo
Explică Semnificația Versurilor : Cătră Codru Cu Frunziș,/ La Voinici Acoperiș.
O Persoana Are Suma S Bani . In Prima Zi Cheltuieste 30% din Suma S , A Doua Zi Cheltuieste 40% Din Suma S , Iar A Treia Zi Cheltuieste 1/4 Din Suma S .
Un Muncitor Incepe O Lucrare La Ora 8 Dimineata Si O Termina In Aceeiasi Zi La Ora 13 Si 20 De Minute. La Ce Ora Ar Fi Terminat Lucrarea Daca La Executarea Ei A