RO Study
👤
Legenda1
Legenda1
25-02-2016
Biologie
a fost răspuns
felul în care putem proteja natura
Răspuns :
Cornelaspatalau
Cornelaspatalau
25-02-2016
Oamenii pot contribui la protejarea naturii nu doar prin pastrarea curateniei sau selectand gunoiul, ci prin conservarea acesteia. Un om care iubeste natura o va si proteja
Answer Link
Draguta241
Draguta241
25-02-2016
putem ajuta natura ,prin adunarea peturilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Dau Coroana Exercițiul 4 Spune Descoperă Cuvintele Grupurile De Cuvinte Care Prezintă Caracteristici Ale Limbii Române Și Găsește O Modalitate De
Vă Rog Frumos Dau Coroana Exercițiul 4 Spune Descoperă Cuvintele Grupurile De Cuvinte Care Prezintă Caracteristici Ale Limbii Române Și Găsește O Modalitate De
Vreau Si Eu Rezolvare Completa, Ca Dau Coroana
Reacționează 112 G Var Nestins Cu O Soluție De HNO3 (10%) . Calculați : a) Masa De Sare Formată b) Masa De Soluție HNO3(10%) Consumată In Reacție c) Masa De A
11*10la Puterea 3:2la Puterea3:5 La Puterea3 +2la Puterea3*5-5la Puterea2 *2 Calculati Va Rog. * Înmulțire
Radical Din 27 Plus 2 Radical Din 12 Radical Din 20 Minus 4 Radical Din 45
Daţi Exemplu De Câte O Invenţie Petrecută Ȋn Cele Două Revoluţii Industriale
Bună! Va Rog Ajutați-mă! Notează Primele Tale Impresii Despre Textul Popa Tanda, Completând Enunțurile Din Cele Patru Cadrane Date: 1. Cel Mai Mult Mi A Pl
(√5-√2) La Puterea A 2- A + 2√2(√5-√2)
5. Regroupez Ces Mots Par Familles.rechercher-préparer-participer-la Gestion-le/la Préparateur, Trice-participant, E - La Recherche - Préparatoire - La Particip