RO Study
👤
Keke3
Keke3
25-02-2016
Limba română
a fost răspuns
ce capodopere a lasat stefan cel nare manastiri
Răspuns :
Bianca0905
Bianca0905
25-02-2016
Putna, Suceava, Sucevita, cred ca si Voronet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Valoarea Morfologică,funcția Și Cazul Pronumelor Din Enunțurile De Mai Jos Ex 6
6. Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Şi Cuvinte Cu Sens Opus Pentru: isprăvind, Adesea, Sărman, Leneş. (8p) 7. Identifică În Text O Formă A Pronumelui Personal,
19 Incercuiește Enunțul Intrus Între Cele Date. A. Port La Pantofi Numărul 34. B. Locuiesc Pe Strada Corvin, Nr. 103. C. Am Facut Popas La Kilometrul 36. D. Am
18. In Triunghiul Isoscel ABC Cu AB = AC, AB = 36 Cm, BC = 12 Cm, Se Duce Bisectoarea BD A Unghiului ABC, D Apartine AC. Calculați Lungimea Segmentelor AD Şi D
3. Activitate În Perechi Realizați Experimentul Sugerat De Imagine. Materiale Necesare: Ou, Pahar, Sare, Apă. 。 Discutaţi Observaţiile Şi Prezentați Concluziile
1 Complete The Missing Letters To Form Words Related To Daily Activities. 1 S ______ __ T 2 _T S H_ B E 3 H 4 ___ T U 5 L _ V_ THE H L_ 6 7 D MY H (D E 8 F S 9
Care Este Valoarea Minima A Expresiei: E(x,y)=2x²-12x+4y²+4y+17?
De Ce Atunci Când Punem Acetona Pe Tifon Care Acoperă Rezervorul Unui Termometru Temperatura Din Termometru Arata 0 Grade?
Diferenta A Doua Nr. Este 18. Stiind Ca Primul Este Mai Mare De 3 Ori Decat Al Doilea,afla Nr.
10 Look At... Bird In The Tree! a) An; b) That; c) A d) This.